Fusbaliga - MSV : Cona Fužine

V torek, 24. aprila, smo v MSV-ju gostili prijateljsko tekmo Fusbalige proti Coni Fužine. 

Tekme so bile napete, vsi pa navdušeni nad spretnostjo in entuziazmom tekmovalcev in tekmovalk iz Cone. Končen rezultat je bila gladka zmaga gostov in precej koristnih izkušenj, ki nam bodo pomagale pri nadgradnji naših spretnosti.

Gostom smo v polčasu predstavili naše namizne igre, pri katerih so se nam tudi pridružili. Za zaključek smo se okrepčali s picami in se poslovili do naslednje prijateljske tekme v Coni Fužine.

fusbaliga 1fusbaliga 2fusbaliga 3fusbaliga 4

************************************

Povratna tekma v Coni Fužine.

V sredo, 9. maja smo obiskali CONO Fužine in se udeležili povratnega dvoboja v ročnem nogometu. Še enkrat so nam pokazali svojo spretnost v ročnem nogometu, saj so bili v odlični kondiciji. Spoznali smo veliko novih prijateljskih obrazov, ob tem pa smo si tudi ogledali njihove prostore. Za konec so nam postregli okusne palačinke, ki so jih otroci in mladostniki sami spekli posebej za to srečanje.

fusbaliga povratna 1fusbaliga povratna 2

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si